Over ons!

Wij zijn de plek om te groeien.
Jouw sterke kanten en plezier in werk maken ons onderscheidend en helpen onze partners. Daarom willen wij jouw drijfveer zijn om te doen waar je goed in bent.

Op verschillende manieren dragen wij bij aan het werkend geluk van onze relaties. We focussen ons hierbij op het creëren en uitrollen van een passende recruitmentstrategie, die zich door de gehele organisatie voortvloeit. Dit doen we door een combinatie te maken van technologie, marketing en mensgericht werken. 

Doordat we ons richten op de beleving van de werkgever en de (nieuwe) collega’s creëren we een groot draagvlak voor deze nieuwe aanpak en werken we voor de langere termijn ook aan het werkgeversmerk. 

Onze waarden

Wat vinden we belangrijk?

We houden ons niet graag aan ‘we doen het zoals we altijd gedaan hebben’. We zijn juist ontzettend op zoek naar innovaties en experimenten. Continu leren, zowel vakgericht, als persoonlijk. Onszelf uitdagen en iedere dag ontwikkelen zit in ons DNA verankerd. 

Duurzaam

We richten ons op de lange termijn, met onze partners, collega’s,de werkrelaties die we leggen en onze ideeën. Iedere dag met dezelfde focus op werkend geluk;

Wendbaar

We houden van flexibiliteit en snel schakelen. We passen ons gemakkelijk aan en zoeken altijd naar nieuwe oplossingen, waardoor we continu in kunnen spelen op wat er leeft in de arbeidsmarkt en bij onze partners;

Mensgericht

Onze missie draait om mensen, in alles wat we doen zie je dit terug. We zijn eerlijk, oprecht geïnteresseerd en persoonlijke aandacht is waar we onze energie

Hoe werken jullie onderling?

Je krijgt bij ons de vrijheid om je werkweek naar eigen inzicht in te delen.

Je kunt werken waar je wilt en wanneer je wilt en “afspraak is afspraak!” We doen alles om snel te kunnen schakelen en de juiste aandacht te geven aan onze relaties en natuurlijk je collega’s. 

Bij ons kan je werken wanneer je het productiefst bent. De één is een ochtendmens, de ander een avondmens. Werk op basis van jouw energielevels en haal het maximale uit jezelf en elkaar. 

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling. We gaan samen opzoek naar jouw talent en jouw bijdrage aan onze grotere missie: De werkende wereld gelukkiger maken.